parallax background

NGJARJE & AKTIVITETE

15/02/2019

VEND I LIRË PUNE: SHITËS/E NË DYQANIN E SUVENIREVE

Fondacioni VIER PFOTEN Kosova është një organizatë kombëtare për mirëqenien e kafshëve me seli në Mramor. VIER PFOTEN Kosova ka themeluar dhe menaxhon strehimoren PYLLI I […]
11/02/2019

Pylli i Arinjve Prishtina Hapet më 17 shkurt

Të dashur miq, Disa nga arinjë kanë filluar të zgjohen pas 2 muaj dimërim, 17 shkurt është dita kur Pylli i Arinjve Prishtina do të hapë […]