SHTEGU

Shtegu i ecjes tek rrethojat e arinjve ka gjatësi rreth 2KM dhe përgjatë gjithë shtegut përveç që gjatë gjithë kohës shihen arinjtë duke shijuar jetën në sektoret e tyre, gjithashtu gjatë ecjes në shteg kemi vendosur edhe atraksione të ndryshme: ekspozita me fotografi para dhe pas shpëtimit të arinjve, amfiteatri, ekzpozita e Kasandrës, Pylli Miqtë e Arinjve dhe grafiti për selfie.